Vyhledávání


Kontakt

Silver wolf - fantasy
Chrudim IV

E-mail: Dana.Rajmova@seznam.cz

 

Co se chystá!!!!

01.04.2011 18:55

Zdravím všechny,

ráda bych Vás touto cestou informovala o aktuálním dění stran mého psaní. V současné době se horečně pracuje na novém dílku nazvaném Krvavý anděl, který je i pro mě novinkou, jelikož je to poprvé, co se na vymýšlení  příběhu s někým podílím. Jde jednak o kompozici, postupně vylaďovanou ze střípků našich nápadů a také drobnější i větší zásahy do děje, jenž pod vedením mého pánského protějšku dostává, zejména v bojových scénách, o to větší gradaci. Mým společníkem, jehož jsem si přibrala a sama ustanovila spoluautorem je můj letitý velice dobrý kamarád a ochránce Zarkos (Lukáš Vondra). Tomuto človíčkovi vděčím za mnohé a ráda bych mu takto ze srdce poděkovala za vše co pro mě i náš příběh dělá. Jak sami postupem času dle vkládaných ukázek z textu poznáte, stal se rovněž inspirací pro jednu z hlavních postav, což má své opodstatnění. Málokdy totiž v dnešním světě potkáte skutečného rytíře a válečníka tělem i duší, který Vás na víc přímo a doslovně omráčí svou inteligencí a vědomostmi, což by mu možná leckdo v  jeho věku nepřisuzoval.

Dovolte mi tedy použít malého lákadla, aby se čas v němž bude příběh tvořen lépe přečkal.

Co čekat?

Máte rádi upíry ( nejlépe upíry- válečníky), zamilované příběhy, které nepřetékají sladem, ale přesto mají co do sebe, napětí, bojové scény, akci, strach, prvky hororu - pak by se Vám tento příběh mohl skutečně líbit (alespoň doufám a moc bych si to přála).

Příběh mladinké nešťastné duševně zlomené kurtizány, která se vlivem nenadálých okolností ocitne v temném světě plném násilí, krutosti, krve a zla, před nímž ji mohou ochránit jedině  členové Bratrstva. Upíři válečníci, s nimiž není radno si zahrávat.Díky nim se její osud dává do pohybu a snad ani ona sama by nikdy nevěřila, k jakým odhalením ji až zavede a co vše ji čeká.